Jeugd

 • Jeugdkaart GO

  Op www.jeugdgo.nl is heel veel informatie te vinden over voorzieningen die er voor de jeugd op Goeree-Overflakee zijn. Naast informatie over onder andere sportverenigingen, muziek, cultuur of bijbaantjes is er ook informatie te vinden over serieuzere onderwerpen zoals hulpverlening, gezondheid en opvoeding, openbaar vervoer en onderwijs.

 • Superfris

  Superfris wil het drankgebruik onder jongeren aan banden. En wil daarnaast jongeren bewust maken van de gevaren van alcoholgebruik. Het project richt zich voornamelijk op de (door)verkoop van alcohol vanuit supermarkten. In Middelharnis werken de gemeente Middelharnis, de Politie, de supermarktketen (Albert Heijn, C1000, Plus en Agrimarkt), de GGD en Bouwman GGZ samen onder de noemer Middelharnis Superfris.

  Jeugd en jongerenwerk

 • Jongerenwerk. Soms gewoon om een praatje te maken met jongeren maar ook voor het organiseren van een inloop, een leuke workshop of sportactiviteiten. Kijk voor meer informatie op www.jongerenwerkgo.nl.

 • Jongeren Activiteitencentrum

  Aan de Molenweg in Middelharnis is het Jongeren Activiteitencentrum (JAC) gevestigd. Meer informatie over het JAC is te vinden op www.jongerenwerkgo.nl

  Lees ook:

  onderwijs
  regionaal bureau leerplicht
  centrum jeugd en gezin
  vrijwilligers
  CTW – regiotaxi
  WMO
  Inburgering