DigiD

DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren.

Bij de gemeente Middelharnis kunt u inloggen met uw DigiD. Voortaan kunt u met DigiD naar steeds meer overheidsinstellingen op internet.

DigiD inlogcode aanvragen

In drie stappen je eigen DigiD inlogcode. Voor het verkrijgen van uw inlogcode, hoeft u zich maar één keer aan te melden. Dat gaat eenvoudig:

Stap 1:
Open het DigiD aanvraagscherm (www.digid.nl/aanvragen). Het aanvraagscherm is duidelijk herkenbaar aan het DigiD logo.

Stap 2:
Vul vervolgens uw burgerservicenummer, geboortedatum, postcode en huisnummer in en kies een gebruikersnaam en een wachtwoord. DigiD stuurt dan per post een persoonlijke activeringscode naar het (huis)adres zoals u bekend bent bij uw gemeente.

Stap 3:
Door de activeringscode samen met uw gebruikersnaam met wachtwoord in te vullen op het DigiD activeringsscherm (www.digid.nl/activeren) en de kiezen voor ‘Activeren DigiD’) activeert u uw registratie. U bevestigt nogmaals uw wachtwoord, of u kiest voor een nieuw wachtwoord, waarmee u voortaan gebruik kunt maken van een groeiend aantal elektronische overheidsdiensten

Meer informatie

Uitgebreide informatie over DigiD vindt u op www.DigiD.nl.

lees ook:

Producten en diensten
meldpunt nutsbedrijven
meldingen en klachten
verloren en gevonden
RADAR
bedrijvenloket