Werken bij

Werken bij de gemeente Middelharnis is werken in een prachtige gemeente, bestaande uit de dorpskernen Middelharnis, Sommelsdijk, Stad aan ’t Haringvliet en Nieuwe Tonge. Middelharnis is goed bereikbaar en dichterbij dan je denkt. Of je nu vanuit Rotterdam, Breda of Goes komt, binnen gemiddeld 45 minuten rijden sta je in Middelharnis en vaak zonder fileleed. In Middelharnis is de historie nog levend, de ruimte weids en de mens nog de maat. Je weet precies waarvoor en ook voor wie je het allemaal doet. In deze inspirerende omgeving werken we bij de gemeente Middelharnis hard aan de verdere vormgeving van de toekomst. Goed teamwork is essentieel om al die plannen waar te maken en de klantgerichtheid naar de inwoners verder te verbeteren. Daarbij kunnen we flink wat extra ondersteuning gebruiken. Liefst van stevige professionals die graag hun schouders eronder zetten en daarbij altijd het belang van de gemeente en haar 18.000 inwoners voor ogen houden.

We willen veel en leggen de lat hoog. Dat is ook nodig want onze gemeenschap staat niet stil en wij spelen hier graag op in. Ons huidige speerpunt is de verbetering van de dienstverlening. Ten behoeve van de verbetering van de dienstverlening en uitbreiding van personeel zijn wij ons gebouw aan het aanpassen en uitbreiden. Daarnaast zijn wij druk met de ontwikkeling van de front- en backoffice. Onze organisatie kenmerkt zicht door korte lijnen en een informele (schrijf)stijl waar mogelijk. Verantwoordelijkheden en bevoegdheden liggen laag in de organisatie. De medewerkers krijgen de ruimte om hun kwaliteiten in te zetten. Onze gemeente heeft veel taken en dus ook veel verschillende functies, zowel uitvoerend, beleidsmatig als leidinggevend.

Middelharnis (circa 18.000 inwoners) is een prachtige en krachtige gemeente, gelegen op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, waar je met plezier werkt en uitstekend kunt wonen en leven. Middelharnis beschikt over fantastische voorzieningen, onder meer op het gebied van recreatie en onderwijs. Middelharnis heeft eigenlijk alles mee: een mooie ligging aan het water, dynamiek maar toch ook weer rust, veel voorzieningen, een menselijke maat … kortom Middelharnis verveelt eigenlijk nooit! Het ontwikkelen en uitbouwen van Middelharnis tot zo’n gemeente gaat niet vanzelf. Daar wordt voortdurend hard aan gewerkt. Als gemeente realiseren we ons heel goed dat we er zijn voor onze inwoners, bedrijven en de mensen die onze gemeente bezoeken. Iedere medewerker van Middelharnis is een dienstverlener, van wie we verwachten dat die zijn of haar klanten ‘kent’.

Nieuwsbrief vacatures

Wilt u direct op de hoogte gesteld worden van opengestelde vacatures? Meld u dan aan als abonnee op de Nieuwsbrief Vacatures via de webpagina Nieuwsbrieven!

Lees ook:

gemeentebestuur
Gemeenteraad
openbare vergaderingen
college van B&W
commissie bezwaarschriften
samenwerkingsverband
rekenkamercommissie